Help mee aan de behandeling van lieve Roest en Pim!

Opgehaald

475
91% bereikt van het totaalbedrag € 520
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Dit zijn Roest en Pim. Op 1 juni 2020 moesten we met spoed ’s nachts laat met de lieve katten, waarvan helaas geen eigenaar bekend is, naar het dierenziekenhuis Evidensia in Nieuwegein.

Roest

Roest had een epileptische aanval gehad en bleef zeer suf en was erg benauwd. Hierom is er besloten om haar bij het dierenziekenhuis te laten blijven ter observatie. Zo zijn er röntgenfoto’s gemaakt, allerlei onderzoeken gedaan en medicatie verstrekt. Arme roest was er zwaar aan toe. De volgende dag hebben wij haar opgehaald en naar het Dierenasiel in Almere Buiten gebracht. Met dametje Roest gaat het helaas nog niet heel erg goed qua gezondheid (in het asiel wordt daar hard aan gewerkt), maar verder eet ze heel aardig, knuffelt graag en is heel lief.

18 juli 2020: Gisteren zijn wij via een aangedane medewerkster van het Dierenasiel in Almere Buiten op de hoogte gebracht dat lieve Roest snel achteruit ging en alsnog is overleden. Het mocht helaas niet baten. Rust zacht, lieve Roest.  

Pim

Pim had een open abces boven zijn oog waar erg veel pus uitkwam. Ook hij is helemaal behandeld. Voor de behandeling moest lieve Pim onder narcose worden gebracht. We waren om 23.45 uur ter plekke en zijn om 2.45 uur weer richting Almere gegaan. Ook Pim is die dag naar het Dierenasiel in Almere gebracht. Met Pim gaat het nu gelukkig prima. “Abces ziet er goed uit, hij eet goed en vindt het allemaal een beetje spannend, vertelde een medewerkster van het asiel, vooral als we er aankomen met de medicatie. Gelukkig is hij nu klaar met de medicatie."

Hoge kosten

Op de avond hebben we voor de behandeling van lieve Roest en Pim behoorlijk wat kosten gemaakt. Vandaar dat we nu een crowdfundactie zijn gestart om de kosten enigszins te dekken.

Helpen jullie ons mee?